tisdag 3 januari 2012

Fredens religion?

Vissa saker med religion är riktigt obehagliga. Det spelar ingen roll om det är kristna som inte tycker att våldtäktsoffer ska få abort eller muslimer som gnäller om att icke-muslimer hädar.

Nu ska vi tala om jihad, som är ett reellt fenomen som många inom politiken och media aktivt väljer att ignorera. Om ni tittar på denna video, så förklaras jihad ganska bra för lekmannen. Tyvärr på engelska.Varför är det här så viktigt att tala om då, vi har väl religionsfrihet? Jo, det är sant, vi har religionsfrihet, vilket innebär att vi har ett samhällsskick som tillåter alla religioner och INTE har preferenser gentemot någon religion. Det innebär att alla religioner som finns i Sverige måste agera INOM Sveriges grundlagar, lagar och förordningar till varje pris. Till exempel är yttrandefriheten absolut, det finns inget som begränsar Lars Vilks rätt att häda islam. Lika lite som man är förbjuden att visa Ecce Homo, som illustrerar Jesus som homosexuell. Det är nämligen priset vi betalar för vår frihet, att man ibland får höra saker som man inte tycker om. Och i de fall religioner har uttryck som är förbjudna i svensk lag, så kommer dessa uttryck alltid att vara förbjudna. Självfallet skulle ingen komma på att tillåta satanister att offra djur till djävulen. Men lik förbaskat tillåter vi att många kvinnor inom ramen för sin religiösa kontext tillåts att förtryckas av sina fäder, bröder och till och med söner. Varför då? För att visa tolerans mot en religion som i sig är totalt intolerant om den får möjlighet att visa sitt sanna ansikte.

Redan nu är Sveriges muslimer på väg till andra steget i Jihad, dvs. man börjar kräva att sharia ska gälla inom familjerätten. Och otroligt nog så dömer svenska domstolar enligt sharia i vissa fall. Man börjar också kräva hädelselagar, så att man inte får skriva FAKTA om islam, som att Muhammed fullbordade sitt äktenskap med Aisha när hon var NIO år gammal. Att då kalla Muhammed för pedofil skulle bli förbjudet. Jag vill har rätten att kalla en 53-åring som har könsumgänge med en 9-åring för pedofil, vill inte du?

Ett andra krav är att man vill tillåta halalslakt, som innebär att djuret får halsen avskuren obedövat. Det räcker med att ni googlar efter videos om halalslakt så inser ni att det är ett totalt ovärdigt sätt att slakta djur. Jag har inte ens lust att länka till det, så obehagligt är det. I så fall får svenska muslimer vara vegetarianer enligt mitt förmenande. Lika lite som jag skulle tillåta satanisten att offra djur, lika lite vill jag tillåta halalslakt. Jag skulle aldrig tillåta djurplågeri i religionens namn, skulle du?

Svenska muslimer är väldigt noggranna med att påpeka att islam är en tolerant religion som tillåter andra religioner. Men det är FEL. Islam tillåter bara andra religioner så länge som muslimerna är i minoritet och inte har någon reell makt. Jag vill bara hänvisa till kopternas öde i Egypten. Undrar om de verkligen njuter av den arabiska våren? Att ersätta en diktatur baserat på ekonomisk vinning med en religiös diktatur utan religionsfrihet och yttrandefrihet är ingen förbättring. Bara ett sätt att omfördela ofriheterna. Jag stödjer INGEN form av diktatur, gör du?

Vi ser också en stark trend hos många aktörer inom FN, som t.ex. OIC att införa hädelsedefinitioner till de mänskliga rättigheterna. Då med hänvisning till islams särställning som en religion som inte får hädas. Har ni fortfarande svårt att tro hur sjukt systemet är så vill jag hänvisa till Kairodeklarationen avseende mänskliga rättigheter inom islam. Enligt den är ALLA (även icke-muslimer) människor underordnade gud (Allah) och skall dömas enligt sharia. Livet är enligt Kairodeklarationen heligt och får ENDAST tas bort (avrättas) i de fall sharia så föreskriver. Detta är kristallklart för mig, är det inte det för dig?

Om du är en logiskt tänkande människa, så kan du aldrig tillåta att islam får någon särställning överhuvud taget inom svensk lagstiftning och rätt. Tvärtom, man måste upplysa muslimer att de universella mänskliga rättigheterna är de som styr svenskt samhällsliv och alla aspekter av vår lagstiftning. Den som inte förstår detta kan gott packa sig iväg till något underbart islamskt land, företrädesvis Saudi-Arabien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar