torsdag 25 februari 2016

nyModerata floskler

Ingen kan ju ha missat det faktum att AKB och de nya Moderaterna dissar Sverigedemokraterna kraftfullt.

Jag håller med om att SD definitivt saknar många svar på frågor som jag tycker är högst väsentliga, såsom inom rättspolitiken, försvarspolitiken, EU-politiken och förhållandet till Ryssland. Det finns helt enkelt för många Putin-kramare i det partiet. För att inte tala om isolationister som inte förstår nyttan med ett EU där vi kan om vi vill välja de bästa egenskaperna från varje EU-land.

Men vad är då problemet med de nya moderaterna. Jo, politik inom invandring som SD har föreslagit har kallats för "rasistiskt", men när AKB&Co släpper samma politik, så är det "ansvarstagande". Det kan inte vara så att beroende på vem som kommer med förslaget så är det bra eller dåligt. Det är förslagen i sig som ska värderas, inte budbäraren.

Nåväl, ett tydligt bevis för att de nya moderaterna inte väljer att ta "ansvar" är faktiskt att dagens invandringskris beror i mångt och mycket på de nya moderaternas migrationsöverenskommelse med Miljöpartiet. Och det ska vi vara på det klara med att det var just de nya moderaterna som  drev frågan i Alliansregeringen för att "straffa" de väljare som var oförskämda nog att rösta på SD. Någon annan tolkning kan jag inte göra av den överenskommelsen.

För det är ju inte så att helt plötsligt så finns det ett enormt behov av arbetskraftsinvandring till ett land med nära 470.000 arbetslösa. Eller att de nya "svenskarna" har såpass unika kompetenser så att arbetsmarknaden skriker efter dem.

Nej, de problem som vi ser idag är ett resultat av de nya moderaternas icke-ansvarstagande inom migrationsområdet, eftersom de ville vara "goda" människor med skattebetalarnas pengar. Tyvärr har ju både Migrationsverkets och kommunernas budgetar börjat kosta såpass mycket i reda pengar att i praktiken så kommer de flesta välfärdssystem att vara avvecklade inom 10 år på grund av just de nya moderaternas "ansvarstagande".

Problemet med Alliansen är att de nya moderaterna i sin högmod valde att inte lyssna på de mindre partierna i någon större omfattning, utan körde bara på med sitt race. Vilket kostade en och annan röst för de mindre partierna, då de nya moderaterna verkade vara "statsbärande".

Det enda som jag kan kalla de nya moderaterna för är "statsförstörande", då de i sin makthunger i kombination med sin hämdlystnad mot väljare som röstade "fel" startade lavinen som har lett till dagens problem inom migrationen.

Allt från "barn" som helt plötsligt blir 45-åringar och annat skit. För att illustrera de nya moderaternas dumheter som statsbärande parti räcker det med en enda bild för att idiotförklara dem.


Detta exempel är från Sverige idag.

Är det någon vettig människa som tror att de två "barnen" i bakgrunden, som kommer från svåra förhållanden som krig och konflikter är jämnåriga med det svenska barnet i förgrunden?

Nej, det är bara ett exempel på den idioti som har fått forma diskursen i ivern att visa att alla Sverigedemokratiska ifrågasättanden av migranternas "historier" och ålder är bara rasistiskt.

Det är bara en människa som tillåter sig bli grundlurad för att hålla fast vid en dogmatisk tro som kan tro att dessa två herrar är "barn".

Tyvärr är AKB en av dessa dogmatiska människor. Därför bör hon inte anförtros posten som Sveriges statsminister, eftersom antingen så är hon dogmatisk och korkad, eller så är hon en hycklande kappvändare.

Ingen av dessa egenskaper är lämpliga för en statsminister.

Vill vi ha en kvinnlig statsminister, så har jag tre mycket bättre alternativ.

Ebba Busch Thor, Sara Skyttedal eller Caroline Szyber.

2 kommentarer:

 1. Det precis med Ryssland som med invandringspolitiken. De med klarsyn och öppna ögon ser att hotet kommer från USA som aktivt agerar för att bli världens enda stormakt. Det är tråkigt att denna blogg har samma agenda som DN, Aftonbladet, GP, SvT, SR m.fl. politiskt korrekta USA-lakejer för att använda ett gammalt FNL-uttryck. Hur känns det för statsmannen att vara i detta sällskap?. Ta del av lite ryssvänlig och usa-kritisk information som omväxling - bara för att testa dina åsikter.
  Exvis thesaker.is
  I övrigt har vi märkligt nog stor överensstämmelse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej RB.

   Jag är tveksam till om du är svensk passinnehavare eller för den delen invånare i Sverige. Så jag förutsätter att du är ett ryskt nättroll.

   Hur som helst, jag förstår inte hur det här inlägget har att göra med vare sig ryssfientlighet eller att jag skulle vara USA-lakej.

   För det första, bara för att USA klantar sig i världspolitiken, så innebär det inte att det är okej för Ryssland att klanta sig.

   Förresten, när ska Finland få tillbaks östra Karelen och access till Norra Ishavet. Dessa delar av Finland har ju inte varit en del av Ryssland så länge?

   Som Statsmannen så anser jag mig att ha rätten till att vara kritiskt till alla länder med diverse lokala, regionala och globala stormaktsambitioner, det spelar ingen roll för mig om det är USA, Ryssland, Kina, Nordkorea eller Saudiarabien.

   Samma skit med olika ideologier.

   I USA, råkapitalism, i Ryssland maffiavälde, i Kina kommunistmaffiavälde, i Nordkorea kommunistreligiöst välde och i Saudiarabien religiöst vanföreställningsvälde.

   Så RB, du kan väl berätta lite mer om dig själv och inte vara så anonym, om du nu är en oroad svensk medborgare eller invånare i Sverige.

   Люди, которые сами голосовали не решают выборы, люди, которые подсчитывают голоса делать.

   Radera