tisdag 11 augusti 2015

De snabba slutsatserna

Jahapp, då var vi där, steg ett i IKEA-dramat.

Det visade sig att två av de misstänkta förövarna är asylsökande eritreaner. Den självklara slutsatsen är att svensken i gemen plockar fram högafflarna och rusar till närmaste asylmottagning för att skipa lite egen rättvisa. I alla fall om man får tro polisens hotbedömning, såsom den rapporteras i media.

Så den snabba slutsatsen är helt enkelt att svensken är hämndlysten och kommer att ta ut sin frustration över dubbelmordet på första bästa asylmottagning. Inte särskilt imponerande slutsatser, skulle jag tro. OM man nu tror att det finns en hotbild mot asylmottagningarna, så vore det rimligare att följa upp Svenska Motståndsrörelsens eller fd Svenskarnas Partis hårda kärna. Plus kanske några i Revolutionära Fronten/AFA kretsarna som skulle kunna tänka sig en så kallad False Flag operation mot en asylförläggning. Det skulle man självklart hålla käft om, eftersom den typen av personer är mycket intressanta att lagföra.

Har jag en snabb slutsats då? Jo, är det någon som tror att SD vinner eller förlorar på brottet. Min gissning är att de fick 0,3% till på grund av dådet. Ytterligare 0,1% på att polisen nu prioriterar att skydda asylboenden. Plus att många asylboenden som är på landet kommer att binda upp de fåtaliga poliserna som finns där, så att de inte kan lösa riktiga brott. Kanske ytterligare 0,05% då.

Grattis svenne banan, väldigt förutsägbart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar