tisdag 20 december 2016

En ambassadör är fler än tolv civilister

En ambassadör är fler än tolv civilister.

Det är nog så som gårdagens tragiska händelser kommer att bli hågkomna.

Nämligen att de tolv människorna som levde sina vanliga liv dödades på grund av en ansvarslös migrationspolitik. Som vanligt så fylls Twitter med #PrayFor…… valfri ort, där dessa vansinnesdåd inträffar.

Nu ska vi vara tydliga. Då dessa dåd genomförs av muslimer, så ställer sig en fråga som är ganska viktig. Är fler muslimer än icke-muslimer mentalsjuka, då dessa kallas för vansinnesdåd? Eller är islam som religion radikaliserande, där många religiösa ledare faktiskt uppmanar till dessa dåd? Ni har säkert läst om Vivalla och Gävle i dagarna, och bör reflektera över om det kan hända i Sverige.

Nu förväntar jag mig ett utfall av whataboutismen, där man säger, men Breivik då?!

Och jag ska vara helt tydlig. Breivik är en dåre, påverkad av diverse droger, när han genomförde sitt vansinnesdåd.

Den stora skillnaden mellan en fascistisk terrorist som Breivik och dessa muslimer som begår terrordåd, är att Breivik hade inga strukturer som stödde honom i någon större omfattning.

Muslimerna verkar ha en hel religion, religiösa ledare och religiösa uttolkare som stöder jihad, dvs. kriget mot kuffar (otrogna). Vi måste ställa oss frågan, skulle vi betala offentliga pengar till en vit maktrörelse som påstår sig vara en religion? Nä, så klart att vi inte skulle. Och trots det så väljer alltså våra politiker att faktiskt betala med våra skattepengar en religion/ideologi, vars uttalade urkunder stöder dessa vansinnesdåd, ja, till och med ger religionens utövare en laglig rätt att behandla icke-troende illa och omänskligt.

Inte bara det, vi har en feministisk utrikespolitik, som till och med subventionerar palestinska terroristers aktiviteter. Jag undrar var feminismen finns i att stöta terrorister? Eller för den delen, har Margot fråga Abbas hur den så kallade Palestinska statens jämställdhetsplaner ser ut och hur de implementeras? Har Margot kollat hur jämställda palestinska företagsstyrelser är?

Vad gäller mordet på den ryska ambassadören, så är jag helt säker på att Ryssland kommer att svara på ett icke-feministiskt sätt. Kanske till och med genom att med underrättelsetjänstens hjälp reda ut alla aktörer. Jag är dock inte säker på att dessa aktörer kan förvänta sig en rättegång innan dom.

Jag säger inte att den ryska metoden är rätt, eftersom jag är en stark anhängare av rättssamhället och motståndare till dödsstraff.

Men, jag är lika förvånad varje gång en muslimsk terrorist begår dessa vansinnesdåd och vi fortsätter att urskulda det genom att hävda att det har inget med islam att göra.

Det har allt med islam att göra.

Och nu får det vara nog. Dessa tolv människors död måste betyda mer än en rysk ambassadörs död. Det innebär att alla icke-demokratiska, ojämlika och icke jämställda inslag inom islam måste leda till att all form av offentligt stöd försvinner.

Inte en krona, inte en lokal, inget erkännande mer till religioner och ideologier som inte står för demokratiska värden och ALLA människors lika värde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar