tisdag 7 november 2017

Sanningsministeriet bildas

Det är en historisk dag.

Sanningsministeriet ska vara igång innan valet 2018, så att det svenska folket väljer "rätt" partier, med rätt värdegrund, rätt prioriteringar av grupp mot grupp med mera. Vinnova ska driva projektet och säkerställa att det blir automatiserade verktyg som säkerställer att endast "korrekt" information ska nå väljare via nyhetsmedier och sociala medier. Med tanke på den politiska slagsida som anställda i media visar, så hyser jag ingen större förhoppning om att vi kommer att få se neutrala och objektiva filtreringar av nyheter och flöden i sociala medier.

Kort och gott, det staten satsar på nu är i praktiken ett sanningsministerium, där nyheter värderas av människor som föredrar postmodernism, "genusvetenskap", "alla människors lika värde", hjärtat på rätt ställe, feminism i alla dess former, kulturell relativism och faktaförnekare.

Självklart kommer väljaren att presenteras med ett informationsflöde som är balanserat, tror du inte?

För egen del så anser jag att med dylika satsningar av staten, så har man i praktiken frångått yttrandefrihetslagens andemening.

Men det är klart, socialister har ju aldrig varit intresserade av vare sig fakta eller realpolitik. Som vanligt så kör man på enligt principen att om verkligheten och kartan inte stämmer överens, så gäller kartan för socialisterna. För deras teorier är viktigare än det som kan observeras empiriskt.

Tro mig, om socialisterna får fortsätta härja efter valet 2018, så kommer man inte att begränsa sin censur till politiken.

Det sluttande planet blev lite brantare och lite halkigare idag.

Men vad gör det när fred är krig och krig är fred?

Salve

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar