onsdag 6 april 2016

Polisen visar inte någon respekt

Så har det gnällt lite i UNT.Jag måste säga att hela ståndpunkten som presenteras i artikeln är helt åt skogen. Det är så att ungdomarna ska visa respekt för LAG och RÄTT. Om man bryter mot lagen, så får man räkna med att statens våldsmonopol ingriper, i alla fall ibland. Och om man väljer som vissa ungdomar gör att kasta sten och obstruera mot polis eller andra myndighetspersoner, så har man faktiskt förlorat rätten att behandlas med silkesvantar. Det är lite det som är idén med våldsMONOPOL, att bara staten har rätten att använda våld för att hävda den lag och rätt som är beslutad av våra folkvalda.

Skitungarna anser att de ska "respekteras" för att de beter sig lagvidrigt. Tvärtom, då har man ingen respekt att få, eftersom respekt förtjänar man som laglydig medborgare med integritet.

Sen har den här vänsterpartisten dessutom mage att påstå att oroligheterna i Gottsunda beror på HUR polisen beter sig i området. Jag vill hävda att oroligheternea beror på ATT polisen agerar i området och hindrar ligister och lagbrytare att bete sig brottsligt.

Respekt för dessa slynglar är bara ett kodord för att man ska vara rädd för deras våldskapital och brottsliga leverne. Det finns ingen respekt att erbjuda till en människa, som inte respekterar vår kollektiva lag och rättigheter. Däremot så kan man erbjuda dessa brottslingar gratis boende och mat i lämpliga vårdinrättningar där de kan reflektera över sina livsval. Helst snickrandes SJ-pallar, jag har hört att snickeri är arbete.

"Eyyy bruschan, respekt......." är inget som imponerar på mig. Men tydligen så tycker vänsterpartister att det är helt ok, trots lagbrott. Men det visste vi väl redan att vänsterpartiet följer bara de lagar som passar dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar