lördag 12 september 2015

Islamiska Staten I Sverige

Jo serru min son.

En gång fanns det något som hette svenskar. Sen valde de att bli självdestruktivt goda genom att skänka allt de hade till alla andra, utom just svenskar. Så idag så har Finland ett nytt grannland. Islamiska Staten I Sverige. Eller nästan i alla fall. Riksdagen klubbade igenom det mesta av sharialagarna, utom dödsstraff. Det skulle ha kunnat leda till att Sverige blev utsparkat ur EU, och mullorna var inte riktigt sugna på att bli av med alla stödpengar från EU.

Jazia, dvs. extra skatt på kristna och judar var redan infört i Sverige. De flesta muslimer arbetar inte, utan det är de kristna och judarna som betalar för muslimerna.

Och ateisterna, de packade ihop och flyttade till grannländerna. Märkligt nog, när ateisterna försvann, så försvann många tjänstemän, ingenjörer, läkare, lärare med mera. Men ingen fara. Mullorna har börjat med madrasas istället. Så nu är Koranen den första läseboken för barnen.

Men min son, nu ska vi inte prata om det som hände efter grundlagsändringen 2042. Nu ska vi fundera på hur Finland ska hantera det faktum att den svenska minoriteten i landet uppgår till 20% numera. Många svenskar valde nämligen att flytta till Finland, då de såg en snarlik utveckling i Norge och Danmark, som den som Sverige fick. Så de tog det säkra för det osäkra och valde Finland.

Fast riksdagsarbetet har blivit lite mer komplext, då Sannfinländarna har 49% av riksdagsmandaten och Svenska Folkpartiet har 20%. Det parlamentariska läget är kinkigt. Man diskuterar dock en juniöverenskommelse, där man inte röstar mot regeringen, trots att man är i opposition. Så att det inte blir för mycket inflytande från svenskarna.

Nåväl, vi får se var vi hamnar i framtiden.

PS: Texten ovan är ironisk. All likhet med verkliga politiska förhållanden är slumpmässig, satirisk och möjligen överdriven för att skapa maximal turbulens i mottagarens PK-filter....

1 kommentar:

  1. Man behöver inte vara visionär eller någon person med livlig fantasi för att se det här scenariot bli till verklighet,räcker med att man är realist, dessvärre kommer man inte långt med det idag. Se bara vad som händer inom Svenska Kyrkan.

    SvaraRadera