söndag 22 november 2015

A special kind of stupid

Så har tänkaren och chefredaktören Peter Wolodarski tänkt igen i DN. Den här gången om flyktingkrisen och EU i allmänna ordalag.

I grunden påstår han att att hotet mot Europas enhet inte är flyktingarnas fel, utan att EU:s 28 medlemsländer inte kan lösa gemensamma problem.

Nu måste faktiskt Peter Wolodarski ta och göra det som jänkare kallar för en "reality check".

För det första, det är INTE EU:s fel att det finns ett pågående krig i Syrien och Irak.

För det andra, det är inte EU:s skattebetalare som ska betala för något som de inte är skyldiga till.

Och för det tredje och det sista, med tanke på det kaos som verkar finnas just nu i MENA-området, så finns det bara en lösning, och det är att ställa hela skiten under internationellt förmyndarskap, med vapenvåld om så behövs. För EU kan INTE ta emot flyktingar i miljoner från området. Man måste lösa problemen på plats.

Fast det vore nog en NWO som varken högerextrema krafter eller för den delen vänsterliberala pårökta chefsredaktörer är villiga att fundera på.

De som har läst mig tidigare vet att jag skrivit i ämnet.

Peters lösning är att vi ska bara betala skattepengar för riktiga flyktingar, som är en minoritet och välfärdsflyktingar, som inte är intresserade av Lettlands välfärdssystem. Välfärdsflyktingarna vill ha svenskt eller tyskt försörjningsstöd.

Nåväl, Peter får väl röka vidare..... måste vara skönt att vara chefredaktör och slippa att faktiskt ansvara för konsekvenserna av sina åsikter. För det ansvaret slipper inte skattebetalarna i Munkedal, så kan emotse en kommunal skatt på 35% plus. Fast i dagens digitala värld kan väl Peter flytta till Munkedal och bidra med sin höga årslön.

Glömde det, socialister och liberaler vill spendera andras pengar, inte sina egna.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar