fredag 20 november 2015

Råttan lämnar det sjunkande skeppet

Så är asyl- och invandringssystemet på väg mot total kollaps. Det saknas helt enkelt boende, enligt Migrationsverket.

En av förespråkarna för en väldigt fri invandring till Sverige är Erik Ullenhag. Han blev bland annat känd för sin "faktasida" om invandring, som Alliansregeringen lanserade. Den var så full med hål, så att nuvarande regeringen har valt att ta bort sidan från regeringens hemsida.

Hur som helst, som ett resultat av asylhaveriet idag, så har det förekommit ganska säkra rykten om att Erik Ullenhag är på väg att lämna Folkpartiet (o)liberalerna. Erik har sökt ett antal ambassadörsposter i förhoppning att fortsättningsvis kunna leva gott på oss skattebetalare.

Helt uppenbart är inte Erik obegåvad, utan väljer detta, då han inser att den politik som han mycket aktivt har bidragit till har havererat. Därmed skulle han bli en belastning om majoren Björklund börjar idka mörtfiske i grumliga vatten. Det har ju hänt förut, som när FP krävde språktest 2002 för medborgarskap, vilket lyfte partiet opinionsmässigt.

Så Erik, du flyr det sjunkande skeppet. Jag hoppas innerligt att om du får en ambassadörspost, så är det posten i Nordkorea. Fast med tanke på vad den förda politiken har medfört för Sverige, så hoppas jag att du helst INTE får någon reträttpost som bekostas av skattebetalare. Helst ser jag att din riksdagspension dras in också. Ibland är jag likt EU-kommissionen för retroaktiv lagstiftning.

Fast till skillnad från EU-kommissionen, så ska retroaktiv lagstiftning gälla skurkar som du, som medvetet eller av ideologiska och idiotiska skäl har valt att köra Sverige över avgrunden.

Erik, jag önskar dig bara en sak. Ett jobb i den privata sektorn. Helst på ett call-center som säljare. För du kan snacka skit och har levererat skit.

Lycka till.....

2 kommentarer:

 1. Vi har varit naiva
  FRÅGA: När slutade vi vara naiva?
  Hur slutade vi vara naiva?
  Vilka personer är fortfarande naiva?
  Hur säkerställer vi att inte naiva personer tar över även i framtiden?

  SvaraRadera
 2. Hur kan det inte vara straffbart att sprida rena lögner på regeringens hemsida?

  SvaraRadera