måndag 23 november 2015

Det enda säkra med kärnkraften är att den inte längre behövs

Ja, tro det eller ej, men så korkad är miljöpartistisk så kallad "hållbar" politik.

Bloggrannen Cornucopia belyser på ett mycket tydligt sätt hur vi importerar el just för tillfället. Den importen motsvarar alltså en och en halv reaktor just nu.
Tidigare under dagen belyste Cornucopia också konsekvenserna av miljöpartiets flummerier inom energiområdet på ett lysande sätt.

Det jag inte får ihop när det gäller miljöpartiet är att de är MOT tillväxt i alla former, för att det är skadligt för miljön. Men de är FÖR tillväxt av människor i landet, trots att det måste leda till tillväxt inom ekonomi och konsumtion. Om de är mot tillväxten, så betyder det att miljöpartistisk politik kommer att leda till minskat välstånd. Vilket inte är riktigt vad Söderhipsters tänker på när de röstar MP och går till Urban Deli för en surdegsbaguette och lite exklusiv Pata negra som fredagsmys.

Sen kan man också fundera på perspektivet med energisäkerhet. Pentagon med flera har ju indikerat att rysk ubåtsaktivitet kan tyda på att ryssarna planerar att kunna sabotera internetkablar under vatten. Det vore ju synd om Netflix slutade fungera, men inte så livshotande. Miljöpartiet har förstås inte tänkt på konsekvenserna av till exempel saboterade elkablar från kontinenten? Då får vi hålla oss till godo med det som produceras av oss själv och norrmännen.

Sverige går med energiunderskott just nu, fast jag vet inte, har ni märkt av att det är riktigt kallt ännu?
Nä, trodde väl inte det.

Statsmannen säger bara en sak om miljöfascisternas realpolitik.

Det enda säkra med miljöpartiet är att de inte längre behövs i regering och riksdag. För de är en katastrof på alla realpolitiska plan.

Tyvärr, politik byggs inte på flummiga drömmar, utan realiteter, och där hör MP inte hemma.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar