söndag 22 november 2015

Liberalerna!

Ingen kan ha missat att Folkpartiet har bytt namn till Liberalerna. Fast det som är kul är att McAfee varnar för att det kan vara riskfyllt att besöka hemsidan för Liberalerna.se.

Nåväl, det får väl kanske tolkas som ett omen i tiden. För om Folkpartiet hade etiketterat sin politik korrekt, så hade partiet fått heta Nya Socialliberalerna. För att vara ett liberalt parti så är man väldigt mycket och petar i det som borde vara liberalt, dvs. frihetligt i generella termer.

Ett exempel är att folkpartiet "liberalerna" vill ha en öronmärkt tredje pappamånad, dvs. vuxna som anförtros vården av sina egna barn, ska inte anförtros att fördela föräldraledigheten på ett sätt som man själv finner bäst för sina egna förhållanden.

Cecilia Malmström i sin roll som EU-kommissionär är väldigt pigg på att förbjuda privat ägande av vapen för laglydiga medborgare. Jag ser inget liberalt i den politiken. I artikeln antyder Malmström för övrigt att man inte är ute efter laglydiga vapeninnehavare. Vilket kommissionen har motbevisat på ett mycket tydligt sätt.

Så vad innebär egentligen de nya liberala partiet? Jo, väljarna ska få bestämma när det gäller skitsaker, men när det är liberalt på riktigt, då vet inte folket sitt eget bästa.

Därför så har de Nya Socialliberalerna bestämt vad som ska vara liberalt och vad som ska skötas i sann socialistisk anda av de som vet bättre, nämligen den liberala eliten.

Det värsta av allt, en gång i tiden röstade jag på Folkparitet. Men det var en åkomma som gick över.

Stolt över att vara konservativ idag. Och då är jag INTE socialkonservativ, utan bara konservativ.

2 kommentarer:

  1. De där säkerhetsprogrammen är mycket intelligentare än vad man kan tänka sig. Jag blev tidigare stoppad av kontorets brandvägg för att besöka skatteverkets hemsida pga. de sysslar med "phishing and fraud". Tänk att jag skulle få det bekräftat till slut.

    SvaraRadera
  2. Kulturmarxistiskt neoaggressivt är en mycket mer korrekt beskrivning av partiets politik. Tycket det är tråkigt att den grundströmning som genomsyrar västerlandets politik i allmänhet och Sveriges i synnerhet, nämligen "kulturmarxism" inte används och diskuteras. Istället används ytliga uttryck som PK istället. Men det är typiskt Sverige eftersom näst intill ingen djup debatt förs i Sverige om någonting. Vi är en kultur i sönderfall enligt min mening.

    SvaraRadera