tisdag 20 maj 2014

FI=Feministisk Intelligensbefrielse?

Så har då Feministfascisterna bestämt sig för att svensk lag inte ska gälla. Kort och gott, man tycker lite som man vill i frågan om vem som är valbar till en församling som EU-parlamentet. I det här fallet så har man Amany El Gharib på sin valsedel för EU-parlamentet. Hon är inte ens medborgare i något EU-land, ännu mindre i Sverige och FI förväntar sig att hon ska representera svenska väljare i Bryssel.

Det är bara ett bevis för att FI inte har förmågan att tänka statsmannamässigt, fast det är klart det finns kanske inte krav på att följa lagar om man är statskvinna eller statshen? Man gör lite som man vill och tycker.

Det andra är att den inställning som FI uppvisar tyder på att man skulle också acceptera att vem som helst får rösta i svenska val. För är man satt på valbar plats i en församling, så har man också rösträtt till densamma.

Nä, det här är bara ett bevis på att FI är ett riktigt stolleparti, men tyvärr farligt, eftersom deras politik inte granskas och att många väljare verkar ha en tendens till att rösta på reklambudskap, inte på politik.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar