lördag 3 maj 2014

Sverige 2051, ett riktigt paradis.

Hej käre kusin.

Som du kommer ihåg, så hade vi sådan där grottmänniskor på 2010-talet som kallades för Sverigedemokrater. De ville förbjuda invandring och helst kasta ut allt som var lite mörkare än ljusblont.

Nu har vi ju haft turen att ha en ansvarsfull sjuklöver och ansvarsfulla media under processen att omvandla Sverige.

Då vi idag är 30 miljoner, så har vi fått flera nya miljonstäder i landet. Stockholm är fortfarande störst, med Göteborg som god tvåa och Malmö som trea. På köpet växte både Uppsala och Linköping till miljöstäder.

Kollektivtrafiken är av yppersta klass i landet. Snabbtåg trafikerar i princip över hela landet. Energiproblemen löste sig med vindkraft. Vi har nu över 200.000 vindkraftverk och några vattenkraftverk. Kärnkraften slängde vi på historiens skräphög, tillsammans med fusionsforskningen. Fusion är ju så otrevligt kopplat till vätebomber, så det var helt rätt sak att göra.

Sjukvården är världens bästa. Inte kunde vi ana att det fanns så många allmänläkare, kardiologer, anestesiläkare och hjärnkirurger bland nybyggarna. Det råder inte lägre någon läkarbrist.

Skolan har höjt sig till oanade PISA-höjder. Det visade sig att det som höll tillbaks resultaten i skolan var de bråkiga och ifrågasättande svenska barnen, men så fort som de ersattes av nybyggarbarn, så blev resultaten högst avsevärt bättre.

Som du förstår, så har denna omvandling av samhället skett genom att sjuklövern satsade enormt mycket på bostadsbyggande. 60-talets miljonprogram var ingenting mot vad sjuklövern genomförde. Man byggde i snitt 200.000 lägenheter och villor per år, under 35 år. Helt fantastiskt vilken boom det blev inom byggsektorn.

De gamla Svergiedemokratgrobianerna var också oroliga för att landet skulle islamiseras. Vilket skämt. Klart att alla som flyttade hit såg vinsten med de svenska sekulära värdena och blev på sin höjd religiösa på ett privat plan.

Det är klart att dessa satsningar inte har varit gratis. För att klara av alla investeringar, så har vi varit tvungna att höja skatterna lite grand. Men vad spelar 20% hit eller dit för roll, när man bor i ett paradis.

Välkommen till nybyggarlandet, kära kusin. Jalla, jalla, jobben till alla!

Salam Aleikum!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar